Asuntojen ryhmärakennuttaminen

Ryhmärakennuttaminen

 

Ryhmärakennuttamisessa etsitään sopivat asukkaat kiinteistöön. Tämän jälkeen tai samaan aikaan etsitään sopiva tontti rakentamiselle ja perustetaan Asunto-osakeyhtö.

 

Tulevien asukkaiden kanssa valitaan sopivat suunnittelijat kohteeseen.

 

Kohde suunnitellaan kunkin asukkaan mieltymysten mukaan ja samalla asunnot hinnoitellan erikseen.

Näiden alkutoimenpiteiden jälkeen rakentaminen hoidetaan PJP rakennuttamismallilla ilman varsinaista pääurakoitsijaa, vaan me hoidamme kaikki aliurakoitsijat kohteeseen.

Kohteina voivat olla rivitalot, kytketyt pientalot tai kerrostalot.

PJP malli on erittäin kustannustehokas, koska suurin osa kaikista yleiskustannuksista ja rakennuttajan katteesta jäävät asunto-osakeyhtiön hyödyksi. Näiden lisäksi asiakas hyötyy perustajaurakoitsijan myynti ja markkinointikulut sekä kiinteistönvälittäjän kustannukset (Kokonaiskustannuksista nämä ovat noin 15-25%. Asuntorakentamisessa PJP mallin säästöt ovat erittäin paljon suuremmat kuin urakointikohteissa, koska perustajaurakoitsijan kate ja kulut ovat asuntorakentamiskohteissa kokonaishintaan nähden erittäin suuret ). Malli on myös erittäin joustava ja edullinen suunnitelman muutosaikatauluissa sekä niiden kustannuksissa (ei tule juurikaan ylimäärääisiä kuluja).

 

Olemme hankeessa mukan tontinhankintavaiheesta asti.

Katso lisää malllin hyödyistä ja siällöstä seuraavasta PJP Projektinjohto sivustamme http://www.jengineer.fi/303769507.

| Vastaa

Uusimmat kommentit