CASE YRITYKSEN KASVATTAMINEN

YRIYKSEN KASVATTAMINEN PAIKALLISESTA TOIMIJASTA ALUEELLISEKSI SUUREKSI TEKIJÄKSI

Jari Nykänen Di, Mba kutsuttiin kasvattamaan paikallisena toimiva teollisuusyritys alueen suurimmaksi lukeutuvaksi yhtiöksi.

 

Työ alkoi yrityksen tilauskannan ollessa 3.0 m€. Työskentelyn perusteena oli analysoida nykyinen henkilöstö sekä heidän osaamisalueet, jotta saadaan heille oikeat tehvävät jatkossa uusiutuneessa ja uudet toimintatavat omaavassa yhtiössä.

Yhtiö otti käyttöön erilaisia toimintajärjestelmiä ja yhtiöön tehtiin laatujärjestelmä vastaamaan tulevan kokoluokan haasteita.

Yritykseen tehtiin täsmäresurssointeja nk. puskaradiolla hyväksi havaittuihin alan toimijoihin.

Asiakaspalvelua parannettiin tai osin otettiin jopa ensimmäistä kertaa käyttöön ja osasta alan vanhoillista tavoista luovuttiin.

Kaikki ylimääräiset kulut karsittiin jotta ne ei pääsisi karkuun kasvua hakiessa sillä periaatteella että yhtiön kassavirta riittää uuteen stratgiaan ilman lisärahoitusta.

Yrityksen liikevaihto kasvoi kolmessa vuodessa 3 miljoonasta eurosta lähes 21 miljoonaan euroon (70 henkilöä). Liikevaihdon kasvu oli lähes 7 kertainen ja nettotulos oli parhaimmillaan noin 7% eli 1.4 miljoonaa euroa.

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

Tykkäät tästä sivusta